Lån af brugshunde udvalgets messe stand:

Standen er er lavet i forbindelse med Jagt og outdoor messen i Odense i 2014. Den er tænkt til at kunne bruges til lignede arrangementer og har allerede være brugt på Hunde festivalen i Blokhus og Jagt festivalen i Farum Arena med stor succes.

-Standen består af 2 Roll ups. med flotte billeder

-Et indrammet billed af hver, af vores vore racer.

-7 skjorter i forskellig størrelse og i en god kvalitet, med Spanielklubbens logo.

-Et “dias-show” af arbejdene spaniels som ligger på et UBS-stik til brug på en tv-skærm

-En folder med information om vores hundes alsidighed, som familiehund, som jagthund og som udstillingshund.

Folderne giver også information om Spanielklubben og dens aktiviteter. Folderen er i farver og med fotos, så den ser præsentabel ud. På den sidste side i folderen er der gjort plads til reklamer. Det er tænkt sådan at man kan bruge den reklameplads for evt. sponsorer. Folderen ligger på et UBS-stik så man selv kan printe den ud med ens egen reklame på.

Brugshunde Udvalget har trykte folder liggende som man kan låne og vise kommende sponsorer

Det koster ikke noget at låne standen, men det forventes, at der bliver lavet en artikel med billeder til Spaniel Nyt omkring det arrangement man deltager i.

Spanielklubbens BU messestand

Spanielklubbens BU messestand


 

Info til regionerne om prøver.

Præmie lister fra prøver sendes et sæt til

Dansk Kennel Klub, Parkvej 1,DK-2680 Solrød Strand.

Og et sæt til Bettine Thorup i Brugshundeudvalget

1. Suppleant, Pokallistefører og tilmelding til markprøver og DM:
Lone Nielsen.
spk.tilmelding@gmail.com

Præmielisterne kan downloades på her.


 

Brugshundeudvalget ønsker at regionerne kan tilbyde træning på højt niveau. Det kræver at klubbens trænere får den bedste og mest moderne træneruddannelse. Da Spanielklubben er en forholdsvis lille klub, og tilgangen af nye trænere er svingende og altid under 5 om året, har vi måttet sande at vi ikke selv kan uddanne vores trænere på det ønskede høje niveau. Derfor har vi besluttet at anbefale regionerne at benytte sig af Danmarks Jægerforbunds træneruddannelse. Brugshundeudvalget vil så bruge sine resurser på en gang hvert 2. år, at lave et træner kursus kun omhandlende Spanieltræning. Næste kursus bliver i foråret 16″.

Danmarks jægerforbund skriver således om træneruddannelsen

(tilmelding skal ske via Danmarks jægerforbunds hjemmeside)

Effektiv jagthundetræning på hundens præmisser

Formål: At give hundeførere et teoretisk kendskab til, hvordan hunden lærer, til hundehjernens opbygning og til hvilke læringsformer, der indgår i jagthundens uddannelse. Herunder de forskellige sociale komponenter, som indgår i opbygningen af et godt forhold mellem hund og fører. Kurset luger ud i en række af de myter og fejlfortolkninger, som hersker mange steder i jagthundeverdenen. Kurset er baseret på den seneste videnskabelige viden om læring og hundeadfærd, således at uddannelsen foregår på hundens præmisser.

Det er et helt nyt udgangspunkt i træningen af vores jagthunde og sætter den nyeste viden om læringsformerne ind i en letforståelig fremstilling af et komplekst emne. Med denne viden kan vi omsider forlade de gamle dages inhumane metoder, hvor straf og angst var en del af mange hundes liv. Kurset giver det teoretiske grundlag for Danmarks Jægerforbunds nye kurser i jagthundeuddannelse, som introduceres over de næste år med en række mere praktisk betonede kurser.

Sigtet med de nye kurser er at introducere nye og mere målrettede metoder til uddannelse af jagthunde, så træningen bliver målrettet, effektiv og arbejder med hundens læringsevner og ikke mod. Alle typer af jagthunde kan uddannes efter kursets metoder, afhængigt af deres individuelle specialer. Bemærk, at kursister på dette kursus ikke skal medbringe egen hund.

Målgruppe: Nye såvel som erfarne hundeførere, der ønsker større viden om hundens præmisser for indlæring.

Pris: Prisen er inkl. undervisning, undervisningsmaterialer, logi og forplejning.

Underviser: Lars H. Ehrensvärd Jensen (forfatter af bogen ”Moderne jagthundeuddannelse”)

Kursusleder: Peter Smærup, Herregårdsjæger og Vildtforvalter

 

NÆSTE KURSUS: Ikke planlagt.

 

Sted: Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund Kalø
Pris: Kr. 1.900,00
Ikke-medlemmer: Kr. 2.900,00
Booking: Ledige pladser
Tilmelding senest: 07-03-2014
Start: 5-4-2014
Slut: 6-4-2014

 

Mvh

Brugshundeudvalget