På denne side, kan opdrættere og ejere af spaniels annoncere ældre hvalpe/hunde til salg eller omplacering. Hunden skal være stambogsført i DKK, for optagelse på listen – se nederst.

For optagelse på listen, udskriv formularen omplacering og send den, vedlagt betaling (100 kr.), til:

Anne Hellesøe, Mosbøl Allé 8, 2770 Kastrup

Du må også meget gerne sende et vellignende foto med. Du kan også ringe på tlf.
26391186 Eller maile på annechristinah@gmail.com


 

1 år 3 måneder sort Cocker Spaniel tæve søger nyt hjem

Thilde søger akut en ny sød og kærlig familie da hun desværre ikke længere kan sammen med vores anden cocker spaniel tæve. Thilde er en utrolig sød og kærlig hund der elsker selskab og begår sig fint i alle situationer, dog har hun ikke den store erfaring med små børn, som kan virke stressende på hende.

Vi har haft 2 cocker tæver flere gange uden problemer, men nu er det klassiske tæve-tæve problem opstået og vi har forsøgt alt….hun har fået p-sprøjte og svagt beroligende piller, men desværre uden effekt.

Vi har været nødsaget til at udstationere vores ældre tæve imens vi finder et nyt hjem til Thilde og sikken en forandring vi har mærket på Thilde, og det beviser jo også bare at hun har været stresset. Hun har hele tiden været rolig, men hun er helt fantastisk nu, så vi håber der er en ny familie til hende derude et sted.

Thilde Cocker